Preview Mode Links will not work in preview mode

Be In Harmony Podcast.

Dec 29, 2020

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik niet geloof in goede voornemens. Want het woord zegt het al. Je hebt dan nog niet besloten dat je het ook daadwerkelijk gaat DOEN. Toch is het juist nu goed om stil te staan wat jij graag zou willen voor jezelf in 2021. Wat zijn jouw verlangens en hoe kun jij die omzetten...


Dec 22, 2020

Vandaag ga ik in gesprek met Quirine Wissink en Pieter van Oest van Dearly. Beiden hebben al vroeg hun vader verloren en zetten zich in om meer openheid te creëren om 'rouw' bespreekbaar te maken. Samen zijn ze de Co-Founders van Dearly. De mobiele app, die vanuit ervaringsdeskundigheid een luisterend oor biedt aan...


Dec 15, 2020

Toen ik in 2017 het gevoel van thuiskomen voor het eerst ervaarde voelde dat zo bijzonder! Maar wat is dat gevoel dan. En hoe kun jij dat gevoel voor jezelf creëren?

Geproduceerd door de Podcast Agency www.podcastagency.nl


Dec 7, 2020

Wellicht ben jij al bekend met Ikigai of heb je er weleens van gehoord. Ikigai is DE reden van jouw bestaan. In deze podcast vertel ik niet alleen meer over Ikigai, maar leg ik jou ook uit hoe jij jouw Ikigai ontdekt.

Geproduceerd door de Podcast Agency www.podcastagency.nl


Dec 1, 2020

In deze podcast neem ik jou mee om jouw dromen om te zetten naar werkelijkheid! Visualisatie is een zeer krachtige tool om jouw doel te behalen. Hoe je dit kunt doen? Luister mee en je kan gelijk aan de slag!

Geproduceerd door de Podcast Agency www.podcastagency.nl